Peulvruchten pasta in paprika / kaassaus
Gepubliceerd op 6 juli 2019
4 personen
- benodigd:
- 500 gr Peulen
- 300 gr peulvruchten pasta (tasty basic bij AH)
- 2 rode paprika’s
- 1 Basilicum plant
- 100 ml kookroom
- 2 el crème fraise
- 1 zakje geraspte groente kaas (AH)
- zout en peper
- 4 tenen verse knoflook
- olijfolie
Maak de peulen schoon en kook deze gaar.
Snij de paprika en de knoflook zo fijn mogelijk
en doe deze in een pan met de olijfolie, paprika en de knoflook.
Laat deze 5 minuten op een laag vuur pruttelen.
Maak onderwijl de basilicum schoon. en voeg dan de kookroom en de creme fraise toe in de pan. Breng dit weer aan de kook en pureer alles met de staafmixer en voeg dan de kaas toe en de basilicum. Laat dit op een heel laag vuur rustig pruttelen en kook onderwijl de pasta. Giet de peulen en de pasta af en roer deze door de saus heen. Mocht de saus te dik zijn, verdun deze dan met een beetje melk. voeg zout en peper naar eigen smaak toe gedurende het koken.
Eet smakelijk.