Spitskool met zoete jus

4 personen

benodigdheden:
1 grote spitskool
2 pakjes brie
6 speklapjes
125 gram croma bakboter
2 eetlepels honing
2 eetlepels bruine suiker
2 grote uien
4 tenen knoflook
3 vleestomaten

maak de spitskool schoon en kook deze gaar.
snij de uien in kleine stukjes en fruit deze aan.
snij de tomaten in plakken en bak deze in een koekenpan een voeg hierbij de knoflook, bruine suiker, honing en de fijn gesneden knoflook
bak onderwijl de speklapjes en snij de brie in kleine blokjes.
zet vier borden klaar en verdeel daar de spitskool op.
verdeel hierover de gefruite uitjes over.
bedek de spitskool met de gebakken tomaat schijfjes en doe hierover de zoete jus.
leg rondom de spitskool de brie en leg over de spitskool de speklapjes.
je kan het ook vegetarisch maken met heerlijke aardappelkoekjes
eet smakelijk en dit is echt super lekker.

Recept Michael

Geef een reactie